Dette er meg

35853_449089606398_6611597_n
Beklageligvis inneholder denne bloggen ingenting om hest, selv om hester er viktige ting.

Eplekjekk.no er resultatet av en foreldrepermisjon der lengselen etter å bruke hodet ble uutholdelig. Siden har barna fått noen andre til å passe seg på dagtid, slik at jeg kan gå på jobb og bruke hodet der istedet. Og dermed ble også bloggen liggende litt i brakk, for man har ofte annet å gjøre.

Når folk spør meg hva jeg jobber med, svarer jeg ofte “Jeg er egentlig journalist”, selv om det nå er blitt snart 20 år siden bylinen “Kari Romøren” sto jevnlig på trykk. Siden har jeg jobbet som tabloidhai på desken i VG, vaktsjef/produsent i P3, frontredigerer på nrk.no, nettredaktør i Det Nye og produktutvikler i Klikk.no.

Jeg tror dessuten på verdien av å ikke vite hva man skal bli når man er stor, derfor fortsetter jeg vanligvis svaret på et slikt spørsmål med “for tiden jobber jeg som leder for kommersiell forretningsutvikling i Dagens Næringsliv”. Jeg har med andre ord gått fra katedral- til børs-siden av mediebransjen – fordi jeg synes det er her de mest spennende utfordringene ligger akkurat nå.

Jeg er særlig opptatt av hvordan disruptiv innovasjon virker ødeleggende på mediebransjens tradisjonelle inntektsstrømmer, og hvilke nye muligheter dette samtidig gir for innovasjon og nytenkning i mediehusene.

Og så elsker jeg Jira. Jada, det er helt sant.

 


Her finner du meg også på internett:

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS